SAMSUN / İLKADIM - Arıburnu Anaokulu

Arıburnu Anaokulu

Adres
FEVZİ ÇAKMAK MAH. ALTINYUNUS SK. ARIBURNU ILKOKULU BLOK NO 16 İÇ KAPI NO 1 İLKADIM / SAMSUN
Vizyon
Çocukların gelişimlerine, ilgi ve ihtiyaçlarına uygun olarak yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayan eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve merak duygularına sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.
Misyon
4-6 yaş (48-72 ay) arası çocukların millî eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır.
Sabah Grubu:07:30-12:30 Öğlen Grubu:13:00-18:00
Ulaşım
Ulaşım 2. ve 4. Hat Dolmuşları veya 13, 26, 27 No´lu Halk otobüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir.
Var
Duruşehir Semti, Mira Evleri Sitesi yanı-Liva Park sitesi Karşısı
İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1 Km
Yerel ve ulusal projeler uygulanmaktadır.